Vă mulţumim că aţi ales să vă testaţi cunoştinţele de limba germana prin Wordland CGT (Corporate German Testing). Acesta este un test complex, care permite specialiştilor noştri să vă evalueze cunoştinţele de limba germană, indiferent de nivelul pe care îl aveţi în prezent. Supunând atenţiei noastre acest test, ne veţi da ocazia să alegem pentru dumneavoastră cel mai potrivit parcurs de studiu şi să vă facem recomandări personalizate pentru studiul ulterior.

Dacă vă aflaţi aici, înseamnă că:

a) lucraţi pentru o misiune diplomatică sau companie care, în colaborare cu Wordland International, doreşte să vă ofere cursuri de limba germană şi este necesară în acest scop identificarea nivelului dvs. global de cunoştinţe;

b) doriţi să participaţi din proprie iniţiativă la cursurile organizate de Wordland International, şi în sprijinul activităţilor premergătoare organizării cursurilor doriţi să fiţi testat(ă) la limba germană, sau aţi fost îndrumat(ă) către această secţiune de personalul Wordland;

c) aţi vizitat site-ul nostru şi doriţi să vă fie evaluat nivelul de cunoştinţe de limba germană.

Această facilitate de testare este gratuită în cazul vizitatorilor din categoriile (a) şi (b) şi se finalizează prin raportarea către dvs. sau reprezentantul dvs. de resurse umane/training & dezvoltare a rezultatelor şi recomandărilor de studiu. Pentru vizitatorii din categoria (c), accesul este de asemenea gratuit, dar raportarea rezultatului nu este însoţită de explicaţii şi îndrumări.

Pentru a vă putea comunica rezultatele testului, este nevoie să completaţi datele de mai jos. Completarea câmpurilor marcate cu * este obligatorie.


Procedura de testare

Testul este format din 4 (patru) secţiuni, fiecare corespunzând în mod gradat unui nivel de studiu. Fiecare secţiune conţine 10 (zece) enunţuri pentru a căror completare trebuie să alegeţi 1 (una) şi numai una din cele 4 (patru) variante oferite.

Nu este obligatorie completarea tuturor secţiunilor. În momentul în care doriţi să părăsiţi zona de testare şi să ne trimiteţi datele, alegeţi butonul 'Submit now!'.


Echipa Wordland vă urează succes!

  • Fields marked with * are required!